Welkom op AboutSecurity

Welkom op AboutSecurity. Het doel van dit platform is het delen van visies rondom security en informatiebeveiliging. Door middel van interviews en blogs hopen wij onze lezers te kunnen helpen met het informeren over- en het ontwikkelen van strategieën rondom cyber security.

Een nieuw kennisdelingsplatform

Cyber security is misschien wel één van de meest innovatieve markten binnen de IT, juist omdat cyber crime zich razendsnel ontwikkelt. Helaas wordt hier weinig aandacht aan geschonken en zijn nieuwsberichten rondom cyber security vaak negatief beladen.

Met dit platform biedt Tergos een positief tegengeluid. We geven CISO’s en Security Managers een podium waarop ze hun informatiebeveiligingsstrategie kunnen delen en waarbij ze nieuwe trends en kansen kunnen uitlichten. Cyber security is namelijk méér dan enkel IT. Binnen een bedrijf hangt het nauw samen met management, strategie en stakeholders. Juist daarom is het belangrijk om de verschillende visies rondom dit topic met elkaar te delen. Om zoveel mogelijk kennis en kunde te delen worden op regelmatige basis blogs en interviews met vooraanstaande experts gepubliceerd.

Rondetafelsessies

Wij zijn er daarnaast van overtuigd dat organisaties van elkaar kunnen leren als het op cyber security aankomt. Om dit te realiseren gaan wij in de toekomst maandelijkse rondetafelsessies organiseren. Tijdens deze sessies zullen we telkens focussen op één specifiek thema binnen cyber security. Bovendien krijgen de deelnemers tijdens zo’n sessie de kans om kennis te maken met collega’s uit de branche om zo hun netwerk te versterken. Wil je een sessie bijwonen? Stuur dan een e-mail naar marketing@tergos.nl. Uiteraard zullen wij tijdig delen wanneer en waar een rondetafelsessie plaatsvindt.

Suggesties

Voor vragen, suggesties en feedback staan wij altijd open. Stuur gerust een mailtje naar marketing@tergos.nl

Dit artikel is geschreven door Diane Kwakman

Author: Diane Kwakman

Diane Kwakman is team manager bij Tergos; een specialistische recruitment organisatie uitsluitend gericht op IT Infrastructure & Cyber Security. Zij interviewt op regelmatige basis prominente CISO’s en Security Managers over hun visie op security. dkwakman@tergos.nl